Cred in minunui, cred in Mos Craciun

Este perioada zambetelor largi, a gandurilor frumoase si a faptelor bune. Este vremea in care fiecare dintre noi se simte din nou copil. Vremea in care ne bucuram precum cei mici, uitand de griji si, de ce nu, de a crede in minuni, in Mos Craciun.

Mos Craciun asteapta cu bratele deschise sa il inchiriezi pentru a stii unde te gaseste pe tine si pe cei dragi tie. Nu mai sta pe ganduri, timpul este relativ scurt, iar Mos Craciun este sosit tocmai din Laponia cu un sac greu, plin de cadouri, iar spatele il cam lasa si i-ai fi de mare ajutor daca l-ai gazdui cateva minute sau ore, la tine in sufragerie, la gradinita printre cei mici sau la firma printre oameni seriosi, imbracati la costum. Mosul promite ca iti va spune cateva basme aduse tocmai din taramul infrigurat si iti va presara praf de magie pentru o viata fericita.

Daca iti doresti ca Mos Craciun sa iti treaca pragul in luna Cadourilor, oriunde te-ai afla prin Bucuresti, da-le de veste ajutoarelor sale, care asteapta apelul sau mailul tau, pentru a fi inchiriat.

Cu barba alba, imbracat in straie rosii, cu desaga plina si renii pregatiti de drum, Mos Craciun, ajutat de Craciunita si Spiridusi, verifica agenda si asteapta sa il inchiriezi, pentru a-ti pune sub brad cadourile mult dorite si pentru a da startul sarbatorilor in viata ta si a celor dragi tie. Mosul, vine si in acest an incarcat cu daruri multe, vise implinite si speranta pentru fiecare dintre voi.