Cred în minuni, cred în Moș Crăciun

Este perioada chipurilor luminate, a gândurilor frumoase și a faptelor bune. Este vremea în care fiecare dintre noi se simte din nou copil. Vremea în care ne bucurăm precum cei mici, uitând de griji și, de ce nu, de a crede în minuni.

Moș Crăciun așteaptă cu brațele deschise să îl închiriezi și este nerăbdător să te vadă. Nu mai sta pe gânduri, timpul este relativ scurt, iar Moșu’ a sosit tocmai din Laponia cu un sac greu, plin de cadouri. Spatele îl cam lasă și i-ai fi de mare ajutor dacă l-ai găzdui câteva minute sau ore, la tine  în sufragerie, la grădiniță printre cei mici sau la firmă printre oameni serioși, îmbrăcăți la costum. Acesta promite că îți va spune câteva basme aduse tocmai din tărâmul înfrigurat și îți va presăra praf magic pentru o viață fericită.

Dacă îți dorești ca Moș Crăciun să îți treacă pragul în LUNA CADOURILOR, oriunde te-ai afla prin București, dă-le de veste ajutoarelor sale care așteaptă apelul sau mail-ul tău.

Cu barba albă, îmbrăcat în straie roșii, cu desaga plină și renii pregățiți de drum, Moș Crăciun, ajutat de Crăciuniță și Spiriduși, verifică agenda și așteaptă să îl închiriezi, pentru a-ți pune sub brad cadourile mult dorite și pentru a da startul sărbătorilor în viața ta și a celor dragi ție. Moșul vine și în acest an încărcat cu visuri împlinite și speranță pentru fiecare dintre voi.