Bucureștenii inchiriaza Mos Craciun la domiciliu, serbări sau petreceri corporate

Legenda spune că cei cu suflet curat îl întâlnesc pe Moș Crăciun adevărat măcar o dată-n viață. Ce nu spune legenda (dar poți afla acum) este că cei mai norocoși dintre copii și adulți întâlnesc bătrânelul simpatic, generos cu barbă naturală și costum autentic atunci când adulții inchiriaza Mos Craciun. Moș Crăciun adevărat, desigur.

Avem doar 18 Moși cu barbă naturală pentru toată zona Bucureștiului, Ilfov și împrejurimi
Avem doar 18 Moși cu barbă naturală pentru toată zona Bucureștiului, Ilfov și împrejurimi

Tot mai mulți părinți inchiriaza Mos Craciun

Dragă părinte, când te-ai oprit ultima dată să te bucuri de ACUM? Ghemotocul din viața ta crește mai repede decât ai crede. Ai clipit… și e mare.

Câte ajunuri mai aveți împreună? În câte zile de Crăciun îl mai așteptați împreună pe Moșul? Trei? Cinci? Poate șapte. Apoi magia se spulberă, iar puiul pe care ieri îl țineai în brațe crește mai înalt ca tine. 

Nu lăsa momentul să treacă neobservat. Bucură-te de ultimul Crăciun în care copilul tău are vârsta asta, poate chiar ultimul Crăciun în care crede că totul e posibil. Iar dacă vrei un Crăciun cu adevărat memorabil, inchiriaza Mos Craciun cu barbă naturală, bucurie în glas și iubire în suflet.

 

Cunoaște-l pe Gheorghe C., Mos Craciun de inchiriat cu barbă naturală
Cunoaște-l pe Gheorghe C., Mos Craciun de inchiriat cu barbă naturală

 

Inchiriaza Mos Craciun cu barbă naturală

Ce ne face Moșii speciali? Fiecare bătrânel de la Casa lui Moș Crăciun trece printr-un atent proces de selecție. Ne cunoaștem personal iar barba naturală este nelipsită. Noi venim cu un costum de calitate și magia e asigurată!

În cei 7 ani în care bucureștenii ne inchiriaza Mos Craciun, am adunat în echipa Moșului 18 bătrânei simpatici, calzi și generoși care te vor face chiar și pe tine să îți dai jos masca de adult serios și să intri în joc.

Cei 18 Moși profesioniști au participat deja la peste 1,500 de vizite la domiciliu, serbări sau evenimente corporate. I-ai văzut chiar și prin reclame la televizor sau în campaniile Telekom , Carrefour, Auchan sau Lidl.

 

Aici îl găsești pe Mos Craciun de inchiriat cu barbă naturală
Aici îl găsești pe Mos Craciun de inchiriat cu barbă naturală

 

Inchiriaza Mos Craciun acasă, la grădiniță sau birou

Chiar dacă nu vine cu sania-n zbor, Moșul vine bucuros în casele oamenilor, la serbările de Crăciun sau chiar și la evenimentele corporate. Părinții care vor să le ofere copiilor mai mult decât jucării, gadget-uri și dulciuri inchiriaza Mos Craciun și le dăruiesc copiilor amintirea unui Crăciun magic, care nu siguranță nu va fi uitat.

 

Lucian I., Mos Craciun de inchiriat, vine bucuros în casele oamenilor, la serbările de Crăciun sau chiar și la evenimentele corporate
Lucian I., Mos Craciun de inchiriat, vine bucuros în casele oamenilor, la serbările de Crăciun sau chiar și la evenimentele corporate

 

E ușor să rezervi un loc în agenda Moșului

Inchiriaza Mos Craciun chiar acum. E tare simplu! Iată cei 3 pași pe care îi ai de urmat:

  1. Click pe acest link
  2. Completează formularul de contact împreună cu ziua, ora și adresa la care să vină Moșul
  3. Gata! Ai rezervat un loc în agenda Moșului

 

Cât costă un Moș Crăciun de închiriat?

Moșul e tare ocupat! Nu e ușor să vizitezi toți copiii din lume într-o singură noapte. Cu toate astea, adulții se organizează din timp și inchiriaza Mos Craciun.

Investiția într-o astfel de experiență începe de 350 de lei pentru o vizită de 30 de minute. Moșul vine cu sania lui chiar și în afara Bucureștiului iar costul de transport este inclus (inclusiv mâncarea renilor).

 

Inchiriaza Mos Craciun de pe 1 Decembrie

Multe grădinițe inchiriaza Mos Craciun cu barbă naturală încă de la începutul lunii. Moșul nu lipsește nici de la Serbările de Crăciun sau de la evenimentele corporate unde este plăcerea lui să le ofere angajaților bonusurile de Sărbători și cadouri alese.

Chiar și copiii cuminți care de Crăciun sunt plecați pe la bunici sau prin țările calde nu ratează o vizită a Moșului. Bătrânelul simpatic îi vizitează în avans chiar la ei acasă și le împarte darurile mult așteptate.

 

Nicolae Z., un Mos Craciun de inchiriat care te vizitează chiar și în Ajun
Nicolae Z., un Mos Craciun de inchiriat care te vizitează chiar și în Ajun

Moș Crăciun vine acasă chiar și în Ajun

Ajunul Crăciunului e cea mai aglomerată zi din an, dar dacă te organizezi din timp mai poți prinde un loc în agenda încărcată a Moșului. În Ajun, drumurile Moșului încep de la prânz și se termină abia pe la miezul nopții.

Completează formularul de contact, specifică ziua și ora la care îl aștepți pe Moșul iar acesta vine negreșit la ora aleasă. 

 

Cunoaște bunicii din spatele conceptului Inchiriaza Mos Craciun

Călduroși, simpatici și cu barba naturală la purtător – așa se prezintă animatorii care le dau viață Moșilor (aproape) adevărați în fiecare an. Majoritatea sunt în viața de zi cu zi bunici pricepuți în a-și răsfăța și plimba nepoții. 

Ți-l prezentăm pe Adrian:

Cunoaște bunicii din spatele conceptului ‚inchiriaza Mos Craciun’
Cunoaște bunicii din spatele conceptului ‚inchiriaza Mos Craciun’

 

Iată-l și pe Bucur, care aduce multă bucurie:

Inchiriaza Mos Craciun cu barbă naturală
Inchiriaza Mos Craciun cu barbă naturală

 

Click pe acest link și descoperă întreaga echipă de Moși Crăciuni profesionști, aleși pe sprânceană.

 

Inchiriaza Mos Craciun

Nu mai sta pe gânduri, pentru că avem doar 18 Moși cu barbă naturală pentru toată zona Bucureștiului, Ilfov și împrejurimi – și nu vrei să ratezi o bucurie atât de unică precum e vizita Moșului! Click aici și completează formularul de contact care îți securizează locul în agenda Moșului.

Avem doar 18 Moși cu barbă naturală pentru toată zona Bucureștiului, Ilfov și împrejurimi
Avem doar 18 Moși cu barbă naturală pentru toată zona Bucureștiului, Ilfov și împrejurimi

 

Noi suntem Casa lui Moș Crăciun

Și aducem câte un Moș Crăciun în casele copiilor de mai bine de 7 ani. Am bucurat mii de copii, am intrat în sute de case și am adus spiritul Crăciunului în peste 1,500 de evenimente. Oamenii inchiriaza Mos Craciun, dar animatorii noștri au experiență în campaniile și activările diferitelor branduri. 

Moșii noștri profesioniști au lucrat cu branduri precum Carrefour, Telekom, Lidl sau Auchan și au împărtășit magia Crăciunului cu publicul larg în apariții media la Antena 1, Digi 24, Kanal D sau TVR. 

Sute de părinți au încredere în noi în fiecare an și se bucură de o experiență unică, cu adevărat memorabilă. Inchiriaza Mos Craciun și oferă-le celor dragi un Crăciun de neuitat!

Grăbește-te să-ți rezervi un loc în agenda Moșului cu un simplu click pe acest link.

 

Alte persoane au întrebat…

1. Cum închiriez un Moș Crăciun?

E simplu. Inchiriaza Mos Craciun completând acest formular cu datele tale de contact, ziua și ora la care ești pregătit să-l primești pe Moș Crăciun și… gata! Tot ce îți rămâne de făcut este să te asiguri că rămâi pe lista celor cuminți până la sosirea celui mai iubit bătrânel al planetei.

2. Cât costă vizita Moșului?

Investiția ta variază în funcție de timpul pe care alegi să îl petreci în compania Moșului. O vizită la domiciliu de 30 de minute începe de la 350 de lei și are toate costurile incluse.

3. Moșul vine și în Ajun?

Ohooo, Ajunul Crăciunului e cea mai ocupată zi din an! Moșii își încep drumurile la prânz și își termină ziua tocmai la miezul nopții. Dacă vrei ca Moșul să te viziteze chiar în Ajun, grăbește-te să faci o rezervare înainte ca toate locurile să se ocupe!

4. Inchiriaza Mos Craciun ajunge și în afara Bucureștiului?

Cei 18 Moși de la Casa lui Moș Crăciun acoperă zona Bucureștiului și împrejurimile (inclusiv județul Ilfov). Nu ești sigur că putem ajunge și la tine? Contactează-ne aici și un elf din echipa Moșului îți va răspunde la întrebare.

5. Unde pot vedea Moșii?

Găsești fiecare Moș de inchiriat în secțiunea dedicată de pe site pe care o accesezi cu un click pe acest link

6. Pot să îmi aleg un anumit Mos Craciun de inchiriat de pe site?

Repartizăm Moșii în funcție de zonă, de zi și de oră, dar încercăm să ținem cont și de preferințele tale. Menționează numele Moșului preferat în secțiunea dedicată mesajelor din formularul de rezervare. Chiar dacă nu promitem că vei cunoaște Moșul ales, îți garantăm că vei fi încântat de bătrâneii călduroși cu barbă naturală din echipa Moșului.

 

Inchiriaza Mos Craciun și rămâi informat

Urmărește Casa lui Moș Crăciun pe Facebook și Instagram și rămâi la curent cu toate peripețiile lui Moș Crăciun!