Mos Craciun de inchiriat vizitează doi copii din București și le dăruiește magia Crăciunului

E ajunul Crăciunului, aproape de miezul nopții. Sofia și Matei se pregătesc de culcare când… cineva sună la ușă. Fără vreun avertisment, cei doi copii au parte de cea mai mare surpriză din viețile lor. În casă apare nimeni altul decât Mos Craciun de inchiriat!

Sofia și Matei, în vârstă de 5 și 3 ani, știau din anii trecuți că Moș Crăciun vine noaptea, când dorm duși – ceea ce le-a făcut surpriza și mai mare!

Mos Craciun de inchiriat aduce bucuria în casele oamenilor
Mos Craciun de inchiriat aduce bucuria în casele oamenilor

 

Copiii au fost tare încântați de vizita Moșului. Nu se așteptau să îl cunoască personal!” povestește mama acestora.

Moșul a împărțit jucării

Moșul nu a venit cu mâna goală, ci cu sacul încărcat de daruri pentru copii și părinți.

Uimirea și mai mare a fost la primirea cadourilor. Au fost foarte entuziasmați. relatează părinții celor doi.

Moșul a împărțit jucării
Moșul a împărțit jucării

 

Sofia a primit unicornul și casa de păpuși la care visa de mult, în timp ce Matei s-a bucurat teribil să-și vadă noul set de tobe. Moșul nu i-a uitat nici pe părinți: mami a primit un set de cosmetice, iar tati a primit cele mai călduroase șosete.

 

Moșul nu a venit cu mâna goală, ci cu sacul încărcat de daruri pentru copii și părinți.
Moșul nu a venit cu mâna goală, ci cu sacul încărcat de daruri pentru copii și părinți.

 

Părinții au făcut multe poze iar copiii l-au îmbrățișat cu căldură pe Moșu’.

 

Mos Craciun de inchiriat i-a fermecat și pe adulți

Copiii l-au tras pe Moș Crăciun de barba lui albă, naturală, i-au analizat cu atenție costumul și i-au testat cunoștințele despre reni, spiriduși și doamna Crăciun. Moșul este însă un profesionist care a încântat inimile a sute de copii. În cei peste 7 ani de activitate, nu s-a dat în vileag nici măcar o dată.

Bătrânelul cu barbă naturală arată atât de autentic încât i-a convins chiar și pe oamenii mari care, aflați în preajma lui, au retrăit bucuria copilăriei. Adulții au simțit din nou spiritul Crăciunului de altă dată, pe când Moș Crăciun, zânele bune și monștrii de sub pat erau creaturi la fel de reale ca plăcinta de mere din cuptor.

Moș Crăciun i-a fermecat și pe adulți
Moș Crăciun i-a fermecat și pe adulți

Sofia i-a spus Moșului o poezie

Sofia a recitat cu mândrie poezia învățată pentru serbarea de Crăciun chiar în cinstea Moșului. Matei, însă, s-a entuziasmat peste măsură la vederea sacului încărcat cu daruri și a uitat orice vers! C-așa e viața la 3 ani…

 

„Sofia i-a spus o poezie Moșului, iar Matei a uitat să o recite pe a lui, fiind nerăbdător să primească darurile”, ne povestește tatăl celor doi.

 

O seară cu adevărat magică!

Dacă Moș Crăciun le-a făcut o astfel de surpriză, înseamnă că totul e posibil. După vizita bătrânelului magic, Sofia și Matei au trăit o Sărbătoare de poveste în care magia a prins viață iar spiritul Crăciunului a devenit mai viu ca niciodată.

„În aceeași seară, după plecarea Moșului, a sosit la ușa noastră o pisică. Sofia a crezut că Moșul a lăsat-o acolo pentru că știa cât de mult își dorește una.”

Sofia și Matei au trăit o Sărbătoare de poveste în care magia a prins viață iar spiritul Crăciunului a devenit mai viu ca niciodată
Sofia și Matei au trăit o Sărbătoare de poveste în care magia a prins viață iar spiritul Crăciunului a devenit mai viu ca niciodată

 

O amintire de-o viață

Vizita Moșului nu a lăsat în urmă doar un sac cu daruri, ci și magia unui Crăciun pe care cei doi copii și-l vor aminti pentru toată viața. O astfel de experiență depășește orice cadou material pe care îl poate face un părinte, iar copiii se vor bucura în fiecare an de amintirea acestui Crăciun.

„Vizita Moșului din Ajun de Crăciun va fi o amintire de suflet pe care o vom păstra ca tradiție în fiecare an.”

 

Identitatea secretă a lui Mos Craciun de inchiriat

În viața de zi cu zi, Moș Crăciun folosește numele de Victor Kolleck și este un Mos Craciun de inchiriat. Domnul Victor Kolleck este un bunic simpatic cu barbă naturală care își răsfață și îngrijește proprii nepoți. Este un bătrân priceput cu copiii și cu o experiență vastă de Moș Crăciun în școli, grădinițe, în mall-uri sau în campaniile diferitelor branduri.

 

În viața de zi cu zi, Moș Crăciun folosește numele de Victor Kolleck și este un Mos Craciun de inchiriat
În viața de zi cu zi, Moș Crăciun folosește numele de Victor Kolleck și este un Mos Craciun de inchiriat

 

Moș Crăciun vine și la tine acasă

Moș Crăciun e tare ocupat, dar nu ezită să le facă o vizită celor care îl invită din timp în casele lor. Fă-le celor dragi o surpriză cu adevărat specială și invită-l pe Moș Crăciun chiar în sufrageria ta.

Rezervă un Mos Craciun de inchiriat și pentru evenimentul tău corporate, pentru petrecerea de Crăciun sau pentru serbarea de la grădiniță sau școală.

E simplu să angajezi un Mos Craciun de inchiriat
E simplu să angajezi un Mos Craciun de inchiriat

 

E simplu să îl angajezi pe Moșu’

Niciodată nu a fost mai ușor să găsești un Mos Craciun de inchiriat cu barbă naturală care să-i convingă chiar și pe adulți și pe care să îl primești cu toată încrederea în casa ta.

Rezervă un Mos Craciun de inchiriat în 3 pași simpli:

  1. Click pe acest link
  2. Completează formularul de contact împreună cu ziua, ora și adresa la care să vină Moșul
  3. Gata! Ai rezervat un loc în agenda Moșului

Nu e nevoie să plătești o taxă de rezervare iar sania Moșului ajunge atât în București, cât și în împrejurimile din județul Ilfov.

Acum că există Casa lui Moș Crăciun, nu mai e deloc complicat să-l primești în vizită pe însuși Moș Crăciun, cu barba sa naturală, costumul autentic și bunătatea care îl caracterizează.

Noi suntem Casa lui Moș Crăciun
Noi suntem Casa lui Moș Crăciun

 

Noi suntem Casa lui Moș Crăciun

Și l-am adus pe Mos Craciun de inchiriat în casele, școlile, grădinițele și companiile voastre în 1,500 de ocazii de-a lungul a peste 7 ani de activitate Crăciunească.

Ne începem treaba pe 1 Decembrie a fiecărui an și nu ne odihnim până în ziua de Crăciun. 

 

Misiune de Crăciun

Iubim Crăciunul, magia și spiritul de sărbătoare, așa că ne-am făcut o misiune din a găsi, selecta și pregăti cei mai credibili bătrânei zăriți în București și împrejurimi de care să te bucuri în căutarea unui Mos Craciun de inchiriat.

Înainte de Casa lui Moș Crăciun, am fost de multe ori nevoiți să le explicăm copiilor de ce Moșul e atât de tânăr, cum de îi cade barba sau are păr negru sub căciulă. Nu am uitat nici de sărbătorile din trecut în care Moșul cu greu aducea bucurie sau speria copiii terifiați de tonul aspru și de costumul înfricoșător. Ceea ce trebuia să fie un moment magic se transforma rapid într-un festival de lacrimi.

De 7 ani schimbăm povestea și readucem zâmbetele pe fața copiilor și adulților care îi înconjoară.

De 7 ani schimbăm povestea și readucem zâmbetele pe fața copiilor și adulților care îi înconjoară.
De 7 ani schimbăm povestea și readucem zâmbetele pe fața copiilor și adulților care îi înconjoară.

 

18 Moși cu barbă naturală

Nu e chiar simplu să ajungi Mos Craciun de inchiriat la Casa lui Moș Crăciun. Avem nici mai mult, nici mai puțin de 18 Moși aleși pe sprânceană. Cum știm că ne-am făcut bine treaba? Până și adulții intră în energia de copil și îl văd pe adevăratul Moș Crăciun în animatorii noștri.

 

Rezervă-ți locul în agenda lui Mos Craciun de inchiriat

Avem doar 18 Moși cu barbă naturală iar rezervările se fac pe principiul primul venit, primul servit. E important sa îți rezervi din timp un Mos Craciun de închiriat și să te asiguri că petrecerea de Crăciun, evenimentul sau Ajunul petrecut în familie nu este ratat de cel mai iubit bătrânel al planetei. 

Agenda Moșului se umple cu repeziciune, așa că accesează acest link și rezervă chiar azi un Mos Craciun de inchiriat

Oferă-le celor dragi un Crăciun de neuitat și fă-le cea mai frumoasă surpriză pe care le-o poți oferi: vizita lui Moș Crăciun cu barbă naturală!

 

Alți părinți au întrebat…

1. Cât costă vizita Moșului?

Investiția ta variază în funcție de timpul pe care alegi să îl petreci în compania Moșului. O vizită la domiciliu de 30 de minute începe de la 350 de lei și are toate costurile incluse.

2. Mos Craciun de inchiriat vine și în Ajun?

Ohooo, Ajunul Crăciunului e cea mai ocupată zi din an! Moșii își încep drumurile la prânz și își termină ziua tocmai la miezul nopții. Dacă vrei ca Moșul să te viziteze chiar în Ajun, grăbește-te să faci o rezervare înainte ca toate locurile să se ocupe!

3. Găsesc un Mos Craciun de inchiriat și în afara Bucureștiului?

Cei 18 Moși de la Casa lui Moș Crăciun acoperă zona Bucureștiului și împrejurimile (inclusiv județul Ilfov). Nu ești sigur că putem ajunge și la tine? Contactează-ne aici și un elf din echipa Moșului îți va răspunde la întrebare.

4. Unde pot vedea Moșii?

Găsești fiecare Mos Craciun de inchiriat în secțiunea dedicată de pe site pe care o accesezi cu un click pe acest link

5. Pot să îmi aleg un anumit Mos Craciun de inchiriat de pe site?

Repartizăm Moșii în funcție de zonă, de zi și de oră, dar încercăm să ținem cont și de preferințele tale. Menționează numele Moșului preferat în secțiunea dedicată mesajelor din formularul de rezervare. Chiar dacă nu promitem că vei cunoaște Moșul ales, îți garantăm că vei fi încântat de bătrâneii călduroși cu barbă naturală din echipa Moșului.

 

Rămâi la curent cu activitatea lui Mos Craciun de inchiriat

Urmărește Casa lui Moș Crăciun pe Facebook și Instagram și rămâi la curent cu toate peripețiile lui Moș Crăciun!