Mos Craciun zboara pe cer, pe deasupra casei tale

De la Polul Nord, cu sania trasa de reni, incarcata cu saci plini de cadouri, Mos Craciun zboara pe cer, pe deasupra casei, pentru a aduce la tine acasa un praf de magie, bucurie si multe surprize.

In luna decembrie, povestile cu Mos Craciun pot deveni reale. Personajul ilustrat in paginile cartilor poate ajuge la tine aducand cu el sarbatoarea Craciunului. Trebuie doar sa iti doresti, sa il chemi pe Mos Craciun!

Indiferent daca i-ai trimis o scrisoare sau nu, Mos Craciun stie ce iti doresti si are tolba plina cu cadourile mult asteptate. Daca vrei ca Mosul sa nu intarzie, da-i de veste. Mesagerii lui asteapta sa ii suni sau sa le scrii, pentru a-l inchiria pe Mos Craciun cu barba naturala doar pentru tine si cei dragi.

Incarcat cu povesti fantastice si multe cadouri, Mos Craciun poarta cu el legenda sa minunata care va prinde viata in fata micutilor, dar si in fata oamenilor mari.

Cu haina lui rosie, cu obrajii rumeni, cu barba alba naturala, insotit de un sac mare incarcat cu multe cadouri, Mos Craciun vrea sa treaca pe la toti copiii, fie ei mici sau mari. Daca vrei ca sania lui sa isi faca carare pe strada ta din Bucuresti si sa il ai pe canapeaua din sufragerie, ajutoarele lui Mos Craciun te vor ajuta sa il inchiriezi.

Nu uita sa fii copil, desi (poate) esti om mare!