Partieee, ca vine Mosul!

La margine de oraș, într-o căsuță mică, păzită de renii săi simpatici, Moș Crăciun stă la gura sobei neclintit și citește dorințe, visuri, povești. Parcurge atent rândurile zecilor de scrisori primite de la toți copilașii din lume.

În pauza de lectură, gândindu-se la cerințele celor mici, Moș Crăciun împreună cu Spiridușii și Crăciunița, meșteresc jucării. Le împachetează cu dragoste și răbdare, astfel încât toți copiii să fie bucuroși și încântați de ceea ce le aduce Moș Crăciun.
Bătrân, bun, darnic, cu barbă naturală, plin de iubire și daruri, Moș Crăciun așteaptă să bucure oameni, să dezghețe zâmbete, să lase amintiri.

Surprizele sunt pregătite, sfaturile le are cu el și multă voie bună. Cu barba lui albă că neaua, Moș Crăciun își pregătește sania pentru a ajunge la tine acasă sau la serbarea de la grădiniță.

Așadar, dacă îți dorești ca Moș Crăciun să te îmbrățișeze cu magie, să îți umple casa de gânduri curate și să-ți încânte copilul prin prezența sa, ajutoarele lui Moș Crăciun așteaptă să le scrii sau să le suni, pentru a-l închiria pe Moș Crăciun.

Moșul nu promite că va coborî pe hornul casei așa cum o făcea odinioară, însă cu siguranță îți va aluneca în suflet.