Povestea noastra

Povestea noastra

Inca din luna Noiembrie copiii cuminti din toate colturile lumii se pregatesc sa ii faca cea mai frumoasa si pretentioasa scrisoare lui Mos Craciun pentru a se asigura ca anul acesta il vor cunoaste si vor petrece momente magice impreuna.

Dorintele celor mici cresc de la an la an si odata cu ele emotiile, inocenta si veselia de a-l avea in preajma in seara de Ajun pe cel mai darnic om, Mos Craciun. In cinstea sarbatorilor sezonului rece, Mos Craciun vine cand nu te astepti, incarcat de cadouri si cu muuulta rabdare pentru a asculta intregile povesti ale celor mici. El strabate orase intregi, strazi pline cu nameti albi asternuti ca o patura alba frumos stralucitoare pentru a fi alaturi de cei mai dragalasi copii, unde vor crea impreuna magia sarbatorilor de iarna.

Coborarea pe hornul sobei, venirea cu sania trasa de reni zburatori si costumul rosu imaculat sunt doar o parte din tot alaiul de lucruri care se stiu despre Mos Craciun. Legenda minunata prinde viata o data cu prezenta Mosului care le transforma micutilor sarbatorile de iarna in cea mai memorabilia perioada.

Fiecare noapte de Decembrie aduce cu ea nerabdarea si entuziasmul Craciunului, dar si dorinta nemarginita de a opri timpul si de a trai alaturi de Mos Craciun si spiridusii acestuia cele mai frumoase clipe

Apeleaza la serviciile noastre si inchiriaza Mos Craciun cu barba naturala care va sosi fara intarziere la petrecerea firmei, la serbarea copilului sau chiar la tine acasa. Ofera sansa celor din familie, rudelor, prietenilor dar mai ales celor mici, sa petreceti un Craciun ca in basme alaturi de cel mai barbos Mos Craciun.

Mosul va ureaza cele mai frumoase seri magice, cu sunet de colinde, parfum de scortisoara si rasete de copii. Craciunul se apropie cu pasi repezi!