Scrisoarea lui Moș Crăciun către părinți

Dragă părinte, când ți-ai îmbrățișat ultima oară copilul? Dar nu, nu așa. Să-l îmbrățișezi pe bune, cu toată realizarea că mâine o să crească și că momentul ăsta nu se mai întoarce.

Că e ultima dată când are vârsta asta și când aveți conversația asta. Că încă mai crede în magie, zâne, dragoni și Moși Crăciuni. Că vârsta asta nu se mai întoarce iar tu, părinte bun, n-ai să mai fii niciodată atât de tânăr.

Dragă părinte, când i-ai făcut ultima dată în dar o amintire atât de puternică încât să-și construiască pe ea visele și speranțele de adult? O amintire prin care tu, părintele lui, să trăiești mult după ce nu mai ești…

Amintirile sunt cadouri pentru totdeauna - cum sunt serviciile de inchiriere Mos Craciun.
Amintirile sunt cadouri pentru totdeauna – cum sunt serviciile de inchiriere Mos Craciun.

 

Alergi toată ziua

Muncești să acumulezi, să-i oferi mai mult, să fie mai bine. Îți îmbraci puiul cu haine scumpe, îi cumperi tot felul de jucării și gadget-uri și dacă ai putea, i-ai da și luna de pe cer.

Dar uiți un lucru important: hainele rămân mici. Jucăriile se strică. Gadget-urile se învechesc. Și uneori… Cel mai valoros cadou este timpul tău.

 

Jucăriile se strică. Gadget-urile se învechesc. Și uneori… Cel mai valoros cadou este timpul tău.
Jucăriile se strică. Gadget-urile se învechesc. Și uneori… Cel mai valoros cadou este timpul tău.

 

Ce își va aminti puiul tău când crește?

Când puiul tău se face mare, nu își amintește nici că mama i-a luat un outfit ultima colecție, nici că a avut robot și mașinuță și păpușă și puzzle.

Își va aminti de data aceea în care ați stat acasă o zi întreagă. Când v-ați îmbrăcat în pijamale și a venit Moșul chiar la voi acasă, din toate casele de pe planeta asta. Și a desfăcut cadourile de Crăciun cu mama și cu tata alături, și în casă cântau colinde și în aer mirosea a scorțișoară, a vin și a cozonac.

Copilul tău nu își va aminti peste 20 de ani de cadoul primit. Dar își va aminti că în seara aceea a știut sigur cât este de norocos, de special și de iubit.

 

Copilul tău nu își va aminti peste 20 de ani de cadoul primit. Dar își va aminti că în seara aceea a știut sigur cât este de norocos, de special și de iubit.
Copilul tău nu își va aminti peste 20 de ani de cadoul primit. Dar își va aminti că în seara aceea a știut sigur cât este de norocos, de special și de iubit.

 

Cel mai frumos dar… ești chiar tu

Dragă părinte, nimic din ce pot eu să îi aduc nu se compară cu prezența ta. De Crăciunul acesta, lasă telefonul deoparte, lasă treburile de om serios și joacă-te pe covor cu jucăriile. Fii prezent, cântă și râzi – pentru că acesta e ultimul Crăciun al copilului tău la vârsta asta.

Iar dacă magia Sărbătorilor nu v-a părăsit casa și încă mai credeți în mine, vă fac cu cel mai mare drag o vizită. Trebuie doar să mă invitați.

 

Cu drag și cu multă magie,

Moș Crăciun

 

Serviciile de inchiriere Mos Craciun îl aduc pe cel mai iubit bătrânel al planetei chiar la tine acasă în București, Ilfov și împrejurimi.
Serviciile de inchiriere Mos Craciun îl aduc pe cel mai iubit bătrânel al planetei chiar la tine acasă în București, Ilfov și împrejurimi.

 

Invită-l pe Moș Crăciun la tine acasă

Retrăiește alături de puiul tău magia Sărbătorilor și transformă Crăciunul într-o experiență cu adevărat magică. Serviciile de inchiriere Mos Craciun îl aduc pe cel mai iubit bătrânel al planetei chiar la tine acasă în București, Ilfov și împrejurimi.

 

Ți-l prezentăm pe Jean T., Moșul care oferă servicii de inchiriere Mos Craciun
Ți-l prezentăm pe Jean T., Moșul care oferă servicii de inchiriere Mos Craciun

 

Inchiriere Mos Craciun cu barbă naturală

Au apus de mult vremurile în care Moșul nu mai convingea pe nimeni. Bătrâneii cu barbă naturală, costume de calitate și experiență de peste 7 ani reușesc să îi convingă chiar și pe cei mai sceptici dintre adulți. 

Cei 18 Moși de la Casa lui Moș Crăciun sunt aleși pe sprânceană în urma unui proces riguros de selecție. Iar vizita la tine acasă nu este nici pe departe primul lor rodeo: Moșii noștri sunt prezenți în reclamele de la TV, prin supermarketuri (Lidl, Auchan, Carrefour) sau în campaniile și evenimentele diverselor branduri, precum Telekom sau AFI Palace.

Animatorii noștri împărtășesc bucuria Crăciunului și la televizor în numeroase apariții media la Neața cu Răzvan și Dani, Kanal D, Digi 24 sau TVR.

 

Noi suntem Casa lui Moș Crăciun
Noi suntem Casa lui Moș Crăciun

 

E simplu să-l angajezi și Moș Crăciun

Ai servicii de inchiriere Mos Craciun la un singur click distanță:

  1. Completează formularul de contact
  2. Precizează ziua, ora și adresa la care îl aștepți pe Moșu’
  3. Gata! Ai rezervat un loc în agenda încărcată a Moșului

Așteaptă-l pe Moș Crăciun cu ușa deschisă, cu poezia învățată și cu lista de fapte bune bifate peste an. Moșul vine încărcat cu darurile furișate de părinți și cu ultimele vești de la Polul Nord și de la doamna Crăciun.

 

Claudiu H. vine la tine acasă atunci când alegi servicii de inchiriere Mos Craciun
Claudiu H. vine la tine acasă atunci când alegi servicii de inchiriere Mos Craciun

 

Investiția ta în servicii de inchiere Mos Craciun

Serviciul de inchiriere Mos Craciun începe de la o investiție de 350 de lei pentru o vizită de 30 de minute. Transportul este inclus iar tariful Moșului este același și pentru serbarea de la grădiniță, și pentru vizita la domiciliu, și pentru o petrecere corporate. Acesta variază doar în funcție de timpul pe care îl petreceți în compania Moșului.

Click pe acest link și închiriază-l pe Moșu’ pentru petrecerea de Crăciun!

 

Moșul face vizite toată luna decembrie

Primele vizite încep la 1 decembrie iar Moșul își face apariția încă de la primele serbări de Moș Nicolae. Cea mai aglomerată zi de muncă a Moșului este în Ajun, când trebuie să te grăbești ca să prinzi loc în agenda lui.

Moșul nu întârzie niciodată la o vizită – și vine cu sacul încărcat, cu barba naturală și cu o vorbă bună pentru toți cei prezenți.

 

Trăiește magia unui Crăciun unic cu serviciile de inchiere Mos Craciun
Trăiește magia unui Crăciun unic cu serviciile de inchiere Mos Craciun

 

Inchiere Mos Craciun: alege din cei 18 Moși

Bătrâneii noștri sunt aleși pe sprânceană, așa că păstrăm echipa lui Moș Crăciun la doar 18 Moși. Descoperă-i pe site sau mergi direct la formularul de contact unde poți rezerva un loc în agenda Moșului.

Grăbește-te! Părinții harnici vorbesc cu Moșul încă din vară, iar Crăciunul e aproape!

 

Alte persoane au întrebat…

1. Cum funcționează serviciile de inchiriere Mos Craciun?

E simplu. Completezi formularul acesta cu datele tale de contact, ziua și ora la care ești pregătit să-l primești pe Moș Crăciun și… gata! Tot ce îți rămâne de făcut este să te asiguri că rămâi pe lista celor cuminți până la sosirea celui mai iubit bătrânel al planetei.

2. Cât costă serviciile de inchiriere Mos Craciun?

Investiția ta variază în funcție de timpul pe care alegi să îl petreci în compania Moșului. O vizită la domiciliu de 30 de minute începe de la 350 de lei și are toate costurile incluse.

3. Moșul vine și în Ajun?

Ohooo, Ajunul Crăciunului e cea mai ocupată zi din an! Moșii își încep drumurile la prânz și își termină ziua tocmai la miezul nopții. Dacă vrei ca Moșul să te viziteze chiar în Ajun, grăbește-te să faci o rezervare înainte ca toate locurile să se ocupe!

4. Găsesc un Mos Craciun de inchiriat și în afara Bucureștiului?

Cei 18 Moși de la Casa lui Moș Crăciun acoperă zona Bucureștiului și împrejurimile (inclusiv județul Ilfov). Nu ești sigur că putem ajunge și la tine? Contactează-ne aici și un elf din echipa Moșului îți va răspunde la întrebare.

5. Unde pot vedea Moșii?

Găsești fiecare Mos Craciun de inchiriat în secțiunea dedicată de pe site pe care o accesezi cu un click pe acest link

6. Pot să îmi aleg un anumit Mos Craciun de pe site?

Pentru serviciile de inchiriere Mos Craciun, repartizăm Moșii în funcție de zonă, de zi și de oră, dar încercăm să ținem cont și de preferințele tale. Menționează numele Moșului preferat în secțiunea dedicată mesajelor din formularul de rezervare. Chiar dacă nu promitem că vei cunoaște Moșul ales, îți garantăm că vei fi încântat de bătrâneii călduroși cu barbă naturală din echipa Moșului.

 

Rămâi la curent cu Moșul

Urmărește Casa lui Moș Crăciun pe Facebook și Instagram și rămâi la curent cu toate peripețiile lui Moș Crăciun și noutăți despre serviciile de inchiriere Mos Craciun.